RSS
Kısa İyidir taşındı!! Bir süredir blog olarak devam ettiğimiz çalışmalarımıza artık www.kisaiyidir.net adresinde daha geniş içerikli bir portal olarak devam ediyoruz. Orada görüşmek üzere!!

5. Balıkesir Sinema Günleri


5. si düzenlenecek olan Balıkesir Sinema Günleri başvurularını açtı. Belgesel ve Kısa Film bölümlerinden oluşan gösterimlere filminizle dahil olmak isterseniz gerekli bilgiler aşağıda. 

Son Katılım Tarihi : 10 Nisan 2011
İnternet Sayfası için tıkla
Kısa Film başvuru formu için tıkla
Belgesel Film başvuru formu için tıkla


KATILIM KOŞULLARI

1. Gönderilecek filmler "5. Balıkesir Sinema Günleri" kapsamında 'Kısafilm Gösterimi'nde kullanılacaktır.

2. Herhangi bir konu ve tür sınırlaması yoktur.

3. Gösterime isteyen herkes filmini gönderebilir.

4. Gönderilecek filmler, jenerik dahil 10 dakikadan uzun olmamalıdır.

5. Gönderilecek filmlerin yapım yılı 2009 ve sonrası olmalıdır.

6. Başvuruyu sadece filmin yönetmeni yapabilir.

7. Katılımcı, başvuru yaptıktan sonra filmini geri çekemez.

8. Katılımcılar birden fazla film gönderebilir.

9. Müzik ve diğer telif hakları konusundaki sorumluluk eser sahibinindir.

10. Başvuru belgesi sahibi, filmin yasal sahibi olmalıdır. Başvuru belgesinde belirtilecek tüm bilgilerin doğruluğu imza sahibini bağlar. Bu bilgiler nedeniyle doğabilecek hukuksal sorumluluk imza sahibine aittir.

11. Başvurulan filmler Sam-Der arşivinde tutulacak olup, başvuru sonrası iade edilmez. Dernek tarafından süre sınırlaması olmaksızın, istenildiği sürece kullanılabilir. Bununla ilgili filmin haklarına sahip olan kişi hiçbir şekilde başka bir hak talep edemez.

12. Katılımcılar, eksiksiz doldurulmuş başvuru formunu , filminin DVD formatında kaydedilmiş 2 adet kopyasını ve dijital olarak filmin afişini, en geç 10 Nisan 2011 tarihine kadar “Balıkesir Sinema Amatörleri Derneği Film Evi Manolya Sokak No: 5 Balıkesir / Merkez ” adresine elden veya taahhütlü posta ile teslim etmelidirler.

Bilgi İçin
samder2011@gmail.com
0 266 245 95 44

2 yorum:

Adsız dedi ki...

eeee ödül ne?

heval hazal kurt dedi ki...

Arkadaşlar "Sinema Günleri" diyor. Yarışma değil. Ödül arayışına girmeyin. Filmleriniz gösterilecek, insanlar da bunu izleyecekler. O kadar film arasından gösterime dahil edilirse filminiz bu bile bir ödüldür.

Yorum Gönder

İzleyiciler

 
Copyright 2009 Kısa İyidir. Tüm hakları saklıdır.
Blog içerisindeki hiçbir yazı -festival ve yarışma duyuruları hariç- izin alınmadan ve kaynak gösterilemeden kullanılamaz.
by Heval Hazal Kurt