RSS
Kısa İyidir taşındı!! Bir süredir blog olarak devam ettiğimiz çalışmalarımıza artık www.kisaiyidir.net adresinde daha geniş içerikli bir portal olarak devam ediyoruz. Orada görüşmek üzere!!

"Aşk Tesadüfleri Sever" Kısa Film Yarışması


Yakında vizyona girecek olan Aşk Tesadüfleri Sever filmiyle bağlantılı olarak bir de kısa film yarışması düzenleniyor. Bu tarz tanıtım amaçlı yarışmalarda olduğu gibi verilen siteye üye olmanız gerekiyor. Ödül olarak da filmin yönetmeni Ömer Faruk Sorak'ın yanında staj imkanı kazanıyormuş. Katılmak isteyenler için detaylar yazının devamında. 

Heval.

Başvuru Tarihleri : 20 Ocak - 20 Mart 2011
İnternet sitesi için tıkla

Yönetmenliğini Ömer Faruk Sorak'ın yaptığı, başrollerini Belçim Bilgin ve Mehmet Günsür'ün üstlendiği “Aşk Tesadüfleri Sever” sinemaseverlerle buluşmak için gün sayıyor. 4 Şubat'ta vizyona girecek filmin öncesinde başlayacak yarışma ile“tesadüf”ünü kısa film alanında en iyi anlatan genç yetenekler birbirinden değerli ödülleri kazanacak. Filmin vizyona giriş tarihi yaklaşırken, Böcek Yapım tarafından, genç yetenekleri desteklemek için "Tesadüf" konseptli bir de yarışma hayata geçirildi. Öğrencilerin ve sinemaseverlerin, en iyi amatör kısa film dallarında başvurabilecekleri yarışmayla ilgili detaylı bilgilere yarışmanın sitesinden ulaşmak mümkün. 

Yarışmaya katılım 20 Ocak ile 20 Mart 2011 tarihleri arasında gerçekleşecek. Yarışmacılar siteye üye olduktan sonra, kısa filmlerini sadece kullanıcı hesabı ile online olarak yükleyebilecekler. Yarışmacılar, siteye üye olduktan sonra kısa film alanında yarışmaya dahil olabilecekler. 

Katılım koşulları
*Yarışmaya katılabilmek için 18 yaşını doldurmuş olmak gerekmektedir. 
*Yarışmaya kısa film alanlarında profesyonel çalışmalar yapmayan, amatör katılımcılar başvurabilir.
*Kısa filminizin "Tesadüf" konseptinde hazırlanmış olması gerekiyor.
*Yarışmaya katılacağınız kısa filmin herhangi bir profesyonel alan için hazırlanmamış ve kullanılmamış, tamamen amatör çalışmalar olması gerekiyor.
*Katılacağınız kısa filminizin süresi en fazla 2 dk. olmalıdır. *"flv","mov","mpeg","3gp" ya da "mp4" formatlarındaki videolarınızla yarışmaya katılabilirsiniz.
*Göndereceğiniz videonun boyutu maximum 30 MB olmalıdır.
*Cep telefonlarınız ile çektiğiniz kısa film de yarışmaya kabul edilecektir.

Değerlendirme ve Ödüller

"Like/Beğen" butonu yarışmacıların sıralamaya girmesinde belirleyici olacak. En çok beğenilen 3 kısa film ödüle hak kazanacak. İlk üçe girenler, Anadolu Jet ile Avrupa'ya gidiş dönüş çift kişilik uçak bileti sahibi olacak.

Ayrıca jüri (Kısa Film:  Ömer Faruk SORAK, Fotoğraf:  Mehmet TURGUT) tarafından da fotoğraf ve kısa film alanında birer birinci seçilecek. Kısa film birincisi Ömer Faruk SORAK ile Böcek Yapım'da, staj hakkı kazanacak.

Jüri, siteye girenler tarafından en çok beğenilen kısa film birincisini seçebilir.

0 yorum:

Yorum Gönder

İzleyiciler

 
Copyright 2009 Kısa İyidir. Tüm hakları saklıdır.
Blog içerisindeki hiçbir yazı -festival ve yarışma duyuruları hariç- izin alınmadan ve kaynak gösterilemeden kullanılamaz.
by Heval Hazal Kurt