RSS
Kısa İyidir taşındı!! Bir süredir blog olarak devam ettiğimiz çalışmalarımıza artık www.kisaiyidir.net adresinde daha geniş içerikli bir portal olarak devam ediyoruz. Orada görüşmek üzere!!

ODTÜ Film Festivali


Son Başvuru Tarihi : 14 Şubat 2011
Başvuru Formu için tıkla
İnternet Sitesi için tıkla

ODTÜ Sinema Topluluğu tarafından 02-05 Mart tarihleri arasında düzenlenecek olan Film Festivali kapsamında atölyeler, söyleşiler, forumlar, uzun metrajlı film gösterimleri ve kısa metrajlı film gösterimleri yapılacaktır. Gösterilen kısa filmler seyircilerin oylamasına sunulup 2011 ODTÜ Film Festivali kısa film seçkisi hazırlanacaktır. Festivalde gösterilmek üzere film yollamak isteyen yönetmenler katılım koşullarına uygun olan filmlerini 14 Şubat 2011 tarihine kadar ODTÜ Sinema Topluluğu adresine gönderebilirler. 

KATILIM KOŞULLARI 

• ODTÜ Film Festivali’ne herhangi bir yaş, bölge ve eğitim sınırlaması olmaksızın herkes filmiyle katılabilir.

• Festivaldeki filmlerin çekim formatı için de bir sınırlama yoktur. Ancak, gösterim formatı, yani gönderilecek kopya avi veya mpeg2 olup boyutları 2 GB’ı geçmemelidir.

• Gönderilen kısa filmlerin yapım yılı 2007 veya sonrası olmalıdır.

• Gönderilen filmlerde İngilizce altyazı bulunması zorunludur.

• Gönderilen kısa filmler bir kişiye ya da gruba alenen hakaret, nefret söylemi, ayrımcı tutum içermemelidir.

• Gönderilen kısa filmler daha önce bir festivalde gösterilmiş ya da ödül almış olabilir.

Not: Festival kapsamında gösterilecek olan filmler 18 Şubat tarihinde belirlenmiş olacaktır. Gösterilecek filmlerin yönetmenleri e-posta yoluyla bilgilendirileceklerdir. Katılmak isteyen yönetmenlere filminin gösterildiği seanstan sonra söyleşi imkanı sunulacaktır; fakat söyleşi yapmak isteyen yönetmenler, festivalden en geç bir hafta önce bizimle iletişime geçmelidir.

 İLETİŞİM

ODTÜ Sinema Topluluğu
Orta Doğu Teknik Üniversitesi Kültür İşleri Müdürlüğü
Çankaya / Ankara

0 yorum:

Yorum Gönder

İzleyiciler

 
Copyright 2009 Kısa İyidir. Tüm hakları saklıdır.
Blog içerisindeki hiçbir yazı -festival ve yarışma duyuruları hariç- izin alınmadan ve kaynak gösterilemeden kullanılamaz.
by Heval Hazal Kurt