RSS
Kısa İyidir taşındı!! Bir süredir blog olarak devam ettiğimiz çalışmalarımıza artık www.kisaiyidir.net adresinde daha geniş içerikli bir portal olarak devam ediyoruz. Orada görüşmek üzere!!

6. Uluslararası İşçi Filmleri Festivali


Son Başvuru Tarihi : 5 Mart 2011
İnternet Sayfası için tıkla
Başvuru Formu için tıkla

1–8 Mayıs 2011 tarihlerinde İstanbul, Ankara ve İzmir'de eşzamanlı olarak başlayacak olan 6. Uluslararası İşçi Filmleri Festivali filmlerinizi bekliyor.

İstanbul, Ankara ve İzmir’de yapılacak gösterimlerden sonra bütün bir yıla yayılacak olan festival kent kent gezerek Türkiye’de Adana’dan Samsun’a, Bursa’dan Diyarbakır’a onlarca şehri gezecek ve sınırları aşarak Kıbrıs’a, Torino’ya ve Londra’ya uğrayacaktır.

Yarışmasız, biletlerin ücretsiz olduğu Festival’in temel amacı Türkiye ve dünyadan emekçilerin yaşamlarını, mücadele deneyimlerini izleyicilerle buluşturmak, ülkemizde yoksulların, işçi ve emekçilerin filmlerinin üretimini özendirmektir.

6. Uluslararası İşçi Filmleri Festivali'ne belgesel veya kısa-uzun kurmaca dalında filmleri ile başvurmak isteyenler öncelikle başvuru formunu doldurup filme dair ve filmin yönetmeninin/yönetmenlerinin olmak üzere yüksek çözünürlüklü en az iki görsel ile beraber festival@sendika.org adresine göndermelidirler. Başvuru formunu bilgisayarınıza indirmek için lütfen buraya tıklayınız.

Başvuru sahibi filmler bir seçici kurul tarafından izlenerek festivalde gösterilmektedir. Film seçiminde festivalin amacına uygunluk önemli bir kriterdir. Bu anlamda eleme söz konusu olabilir.

Son başvuru tarihi 11 Şubat 2011, filmlerin son teslim tarihi 5 Mart 2011’dir. Filminizin DVD formatlı iki ön izleme kopyasını aşağıdaki adreslere elden teslim edebileceğiniz gibi kargo/kurye ile de gönderebilirsiniz.

İstanbul Halkevi:
İstiklal Caddesi Orhan Adli Apaydın Sokak No:34 Beyoğlu/ İstanbul

Telefon: 0212 245 82 65 
Bu e-posta adresini spambotlara karşı korumak için JavaScript desteğini açmalısınız
Fax: 0212 245 70 10
E-posta: festival@sendika.org
Bu e-posta adresini spambotlara karşı korumak için JavaScript desteğini açmalısınız

0 yorum:

Yorum Gönder

İzleyiciler

 
Copyright 2009 Kısa İyidir. Tüm hakları saklıdır.
Blog içerisindeki hiçbir yazı -festival ve yarışma duyuruları hariç- izin alınmadan ve kaynak gösterilemeden kullanılamaz.
by Heval Hazal Kurt