RSS
Kısa İyidir taşındı!! Bir süredir blog olarak devam ettiğimiz çalışmalarımıza artık www.kisaiyidir.net adresinde daha geniş içerikli bir portal olarak devam ediyoruz. Orada görüşmek üzere!!

Hezarfen



Ülkemizden malum sebeplerden 3D alanında iyi kısa filmler pek çıkmıyor maalesef. Her ne kadar ülkemizden çıktığını söyleyemesek de bizden bir yönetmen tarafından anlatılan ve gene bizden bir hikayeyle internette kısa sürede pek çok insan tarafından izlenen oldukça başarılı bir kısa film Hezarfen. İzlemeyenler için filmi sayfamızda yayınlarken yönetmen Tolga Arı'nın da izniyle filmin ön hazırlığına dair fikir edinmek isteyenlere bazı dökümanları da eklemek istedik. 

Heval.

Tür : Animasyon
Süre : 3' 20''
Yapım Yılı : 2011
Yönetmenin İnternet Sayfası : http://www.tolgaari.com/



Tolga Arı
Team Leader / Technical Director  : Tolga ARI 

Art Director  : Romain BLANCHET

Lead Fx : Chung-Yu HUANG

Lead Animator : Remy HURLIN  

Special thanks for help in Animation: Ma CHAO 

Sound Design: Ozan KURTULUS 

Music: Yannis DUMOUTIERS 























2 yorum:

Unknown dedi ki...

çok çok beğendim dilerim daha büyük çalışmalar ve başarılarını da görebiliriz bunu yapmış olman bile umut vadediyor, yolun açık olsun...

Unknown dedi ki...

mayhan43 Dedi ki;
Film ekibini tebrik ediyorum. Artık bu piyasada Türk tasarımcıların yaptığı canlandırmaları görebileceğimiz için kendimi mutlu hissediyorum.
Mahmut Ayhan

Yorum Gönder

İzleyiciler

 
Copyright 2009 Kısa İyidir. Tüm hakları saklıdır.
Blog içerisindeki hiçbir yazı -festival ve yarışma duyuruları hariç- izin alınmadan ve kaynak gösterilemeden kullanılamaz.
by Heval Hazal Kurt