RSS
Kısa İyidir taşındı!! Bir süredir blog olarak devam ettiğimiz çalışmalarımıza artık www.kisaiyidir.net adresinde daha geniş içerikli bir portal olarak devam ediyoruz. Orada görüşmek üzere!!

4. Anadolu Üniversitesi Kısa Film Festivali


Anadolu Üniversitesi'nde bir kısa film festivali yapılıyor. Daha önceden aynı üniversitede 3 defa kısa film festivali yapılmış ve sonrasında devam ettirilmemiş. Bu sebeple her ne kadar yeni bir festival de olsa adını 4. Anadolu Üniversitesi Kısa Film Festivali olarak devam ettirme kararı almışlar. Festival kısa film gösterileri ve bazı yönetmenlerin katılımıyla 15-16 Nisan 2010 tarihleri arasında yapılacak. Duyuru ve katılım açısından çok son dakikaya kalmış ve dolayısıyla da biraz eksiklikleri olan bir festival ama elinde hazır filmi olan ve gösterilmesini isteyen arkadaşlar aşağıdaki adrese filmlerini gönderebilirler. Son katılım tarihi ya da içerik belirtilmediği için ben de net bir şey söyleyemiyorum ama sanırım festival tarihine kadar ellerine ulaşan her tarzdaki tüm filmlere şans tanıyacaklardır. 


Eskişehir Anadolu Üniversitesi 
Yunus Emre Kampüsü Öğrenci Kulüpleri Merkezi Yönetim Ofisi
İletişim Kulübü
Kat : 3 26 479 Eskişehir


afatiharikan@gmail.com



0 yorum:

Yorum Gönder

İzleyiciler

 
Copyright 2009 Kısa İyidir. Tüm hakları saklıdır.
Blog içerisindeki hiçbir yazı -festival ve yarışma duyuruları hariç- izin alınmadan ve kaynak gösterilemeden kullanılamaz.
by Heval Hazal Kurt