RSS
Kısa İyidir taşındı!! Bir süredir blog olarak devam ettiğimiz çalışmalarımıza artık www.kisaiyidir.net adresinde daha geniş içerikli bir portal olarak devam ediyoruz. Orada görüşmek üzere!!

Sana Söyleyeceklerim Var


Bu blogtaki tüm yazılar için, sayfada yer almak ya da kendi yarışma/festival duyurunuzu yayınlamak için iletişime geçebilirsiniz.

2 yorum:

Emre Kapçak dedi ki...

Merhaba,
Öncelikle bu güzel fikriniz ve girişiminiz için tebrik ederim ve teşekkür ederim. Beni nereden buldunuz da twitter' dan eklediniz bilemedim. :) Ama iyi ettiniz. Blog sayfanız ise çok profesyonelce hazırlanmış ayrıca hayran oldum. Her kim yaptıysa ellerine sağlık.
Ben 2005-2006 yıllarından beri fotoğrafla uğraşıyorum ve az çok meslek haline getirdim ve daha da yapacağım çok şey var. Yeni yeni ise kısa filme merak saldım ve aklımda deneysel bir fikir var. bu fikri daha önce hayata geçiren oldu mu bilemiyorum. Ama benim buna verdiğim isim "Fotofilm" olacak. Detaylarını ayrıca konuşmak fikirlerinizi, önerilerinizi almak isterim.
Görüşmek üzere, hoşçakalın...

heval hazal kurt dedi ki...

Sana da merhaba.
Sayfayı ben hazırlıyorum (Heval Hazal Kurt) şimdilik ama yakında ekibi biraz genişletmek herkesin katkı yapabileceği bir hale dönüştürmek niyetindeyim. Zamanla ne hale gelecek göreceğiz hep beraber. Kısa Film adına da yapılacak herşeye desteğim. Mailim yukarıda ;)

Yorum Gönder

İzleyiciler

 
Copyright 2009 Kısa İyidir. Tüm hakları saklıdır.
Blog içerisindeki hiçbir yazı -festival ve yarışma duyuruları hariç- izin alınmadan ve kaynak gösterilemeden kullanılamaz.
by Heval Hazal Kurt