RSS
Kısa İyidir taşındı!! Bir süredir blog olarak devam ettiğimiz çalışmalarımıza artık www.kisaiyidir.net adresinde daha geniş içerikli bir portal olarak devam ediyoruz. Orada görüşmek üzere!!

22. Uluslararası İstanbul Kısa Film Festivali


Ülkemizin en önemli kısa film festivallerinden biri olan Uluslararası İstanbul Kısa Film Festivali bu yıl 22. yaşına giriyor. Kasım 2010 tarihinde gerçekleştirilecek olan festivalde bir hafta boyunca dünyanın değişik ülkelerinden gelen kısa filmler seyirci ile buluşacak, atölyeler ve sempozyumlar düzenlenecek, yerli ve yabancı yönetmenler konuk edilecek. Başvuru koşulları aşağıda. 


Son Katılım Tarihi : 6 Ağustos 2010
İnternet Sayfası için tıkla
Başvuru Formu için tıkla




BAŞVURU KOŞULLARI 

.Yarışmaya T.C. uyruklu olanlar katılabilir.
2 . 20 dakikayı aşmayan Kurmaca, Canlandırma, Deneysel ve Belgesel kısa filmler, sayı ve konu sınırlaması gözetmeksizin yarışmada yer alabilir.
3 . Sinema ve video filmleri birlikte değerlendirilir.
4 .Sinema filmi formatında katılacak yapıtların bu formatta tamamlanmış olması gerekmektedir.
5 . Orijinal formatı ne olursa olsun, tertip komitesine, filmin 2 adet ingilizce altyazılı DVD kopyası gönderilir. DVD kopyalar festival arşivinde saklanır. Hiçbir şekilde çoğaltılamaz ve yönetmeninin izni olmadan başka yerde kullanılamaz.
. Seçici kurul yargısı kesindir.
7 . Yarışmaya Ağustos 2008 tarihinden sonraki çalışmalar kabul edilir.
8 . Yarışmaya son katılım tarihi: 6 Ağustos 2010

2 yorum:

Adsız dedi ki...

tam tarihi hakkında bilgi alabilir miyim? teşekkürler.

heval hazal kurt dedi ki...

Duyuruyu yaptığımız tarihte festivalin tarihi net değildi. Festival 8-14 Kasım tarihleri arasında İstanbul'da yapılacak.

Yorum Gönder

İzleyiciler

 
Copyright 2009 Kısa İyidir. Tüm hakları saklıdır.
Blog içerisindeki hiçbir yazı -festival ve yarışma duyuruları hariç- izin alınmadan ve kaynak gösterilemeden kullanılamaz.
by Heval Hazal Kurt