RSS
Kısa İyidir taşındı!! Bir süredir blog olarak devam ettiğimiz çalışmalarımıza artık www.kisaiyidir.net adresinde daha geniş içerikli bir portal olarak devam ediyoruz. Orada görüşmek üzere!!

IV. Sinepark Kısa Film Festivali Başlıyor



IV. Sinepark Kapılarını Açıyor !


Genç sinemacıları ülkemizde son yıllarda canlanan tür sinemasına teşvik etmek amacıyla Galatasaray Üniversitesi İletişim Kulübü tarafından bu sene dördüncüsü düzenlenen Sinepark Kısa Film Festivali’nin finalistleri 9-10 Kasım tarihlerinde Galatasaray Üniversitesi Kültür ve Sanat Merkezi’nde, 11-12 Kasım tarihlerinde ise Galatasaray Üniversitesi Cep Sinemasında gösterilecek.

Korku, aksiyon, fantastik ve bilimkurgu türündeki kurmaca kısa filmlerin “Korku Tüneli”, komedi filmlerinin “Komikaze”, dram türüne giren filmlerin “Alabora”, belgesel filmlerin “Çarpışan Aramalar” ve lise öğrencilerinin kısa filmlerinin “Atlı Karınca” bölümlerinde yarıştığı Sinepark Kısa Film Festivali’ne bu sene toplam beş kategoride başvuran 165 film arasından belirlenen 25 finalist, yönetmen Ümit Ünal, oyuncu Demet Evgar, yapımcı Mehmet Altıoklar, yapımcı Fuat Erman, belgesel sinemacı Doğa Kılcıoğlu, sinema eleştirmeni Esin Küçüktepepınar ve görüntü yönetmeni Hasan Gergin’den oluşan jüri tarafından değerlendirilecek. Sinepark’ın en iyi filmine « Hürrem Erman Özel Ödülü »nün verileceği ödül töreni 12 Kasım Cuma günü saat 18:30’da Galatasaray Üniversitesi Coşkun Kırca Salonunda yapılacak. 

Festivalin gösterim programı için tıklayın.


0 yorum:

Yorum Gönder

İzleyiciler

 
Copyright 2009 Kısa İyidir. Tüm hakları saklıdır.
Blog içerisindeki hiçbir yazı -festival ve yarışma duyuruları hariç- izin alınmadan ve kaynak gösterilemeden kullanılamaz.
by Heval Hazal Kurt