RSS
Kısa İyidir taşındı!! Bir süredir blog olarak devam ettiğimiz çalışmalarımıza artık www.kisaiyidir.net adresinde daha geniş içerikli bir portal olarak devam ediyoruz. Orada görüşmek üzere!!

Barış Manço Senaryo Yarışması




Yaz Dostum;
boşa geçmiş ömre yaşam denir mi?

Sen de yaz,
içindeki Barış Manço sevgisini senaryona yansıt, 

Yarışmaya katıl, Büyük ödül 10.000 TL


Son Başvuru Tarihi : 24 Eylül 2010
İnternet Sayfası için tıkla
Başvuru Formu için tıkla



"BİR BARIŞ MANÇO SERÜVENİ" SENARYO YARIŞMASI

AÇIKLAMA
Barış Manço’nun aramızdan ayrılışının 11. yıl dönümünde onun misyonunu sürdürmek amacıyla bir yarışma düzenliyoruz. Sayısız başarılı eser ortaya koymuş, rock müziğinin Türkiye’deki gelişiminde önemli adımlar atmış ve bir döneme damgasını vurmuş müzisyen, yorumcu, besteci, şarkı sözü yazarı, gezgin, TV programı yapımcısı, öğretmen “BARIŞ MANÇO” yu senaryonuzda görmek istiyoruz.

YARIŞMA KOŞULLARI

1. Bu bir uzun metraj film senaryo yarışmasıdır ve tüm amatör, profesyonel senaryo yazarlarına açıktır.
2. Katılımcılar Medyavizyon ve Muzikotek web sitesinden katılım formunu ve şartlarını doldurup  , senaryo ile birlikte başvuru yapabilirler. www.medyavizyon.com.tr & www.muzikotek.com.tr 
3. Yarışma konusu, herhangi bir kısıtlama olmaksızın “ BARIŞ MANÇO ” olup hayatı boyunca misyon edindiği değerler, toplumun tüm değişik kesimlerini ortak bir paydada  buluşturması, ve yalnızca milletimizin değil tüm insanlığın beklentisi olan sevgi,  barış, çevre teması  çerçevesinde işlenecektir.

Senaryo tamamen özgün bir hayal ürünü hikayeye  dayandırılabilinir, veya Barış Manço’nun hayatını anlatan biyografik bir çalışma olabilir.
4. Her yarışmacı yarışmaya sadece bir senaryo ile katılabilir.
5. Senaryo içeriğinde Barış Manço’nun besteleri, senaryonun kurgusu ile uygun olduğu ölçüde değişik yerlerde kullanılabilir.
6. Senaryo en çok 120 sayfadan oluşmalıdır.
7. Yarışmaya katılım için ekteki form doldurulacak, form ile birlikte bilgisayar ortamında yazılmış senaryo A4 boyutunda basılı olarak katılım formunda bildirilen adrese elden teslim edilecektir.
8. Yarışmaya son katılım tarihi 24 Eylül 2010’dur.
9. En başarılı 3 senaryo belirlenecek olup ,  1.lik 10’000 TL, 2. lik 5000 TL ,  3.lük ödülü ise 2500 TL’dir. Ayrıca mansiyonlar da verilecektir.
10. Medyavizyon tüm senaryoları arşivinde tutacak ve yarışma sonuçlarının açıklanacağı tarihten itibaren 1 yıl içerisinde filme çekilebilme konusundaki kararını saklı tutacaktır.
11. Katılım formunu imzalayarak bu yarışmaya katılanlar tüm katılım koşullarını peşinen ve geri dönülmez bir şekilde kabul ve taahhüt etmiş sayılacaktır.
12. Katılma koşulları bu madde dahil olmak üzere toplam 12 madde olarak hazırlanmıştır ve değiştirilemez.

Medyavizyon
Cumhuriyet Cad. Pegasus Evi No : 48 K : 4
34367 Harbiye / İSTANBUL
0 (212) 296 05 05

2 yorum:

Adsız dedi ki...

BEN İZMİR DE OTURYORUM..SENARYOYU E-POSTA ARACILIĞIYLA GÖNDERSEM OLMUYOR MU ACABA? İLLAKİ İSTANBUL'A GELİP ELDEN Mİ VERMEK GEREKİYOR SENARYOYU?

heval hazal kurt dedi ki...

Email ile senaryonun kabul edileceğini sanmam ama muhtemelen kargo ya da posta yoluyla kabul edeceklerdir. En iyisi yukarıdaki telefondan kendilerine ulaşıp sorman bu soruyu. Sana yardımcı olacaklarına eminim.

Yorum Gönder

İzleyiciler

 
Copyright 2009 Kısa İyidir. Tüm hakları saklıdır.
Blog içerisindeki hiçbir yazı -festival ve yarışma duyuruları hariç- izin alınmadan ve kaynak gösterilemeden kullanılamaz.
by Heval Hazal Kurt